FRA LYS BLOND TIL BRUNETTE

SPONSET BEHANDLING

Hei alle sammen ♥ Da var det på tide å skrive et utfyllende innlegg om hår forandringen min. Dette er et etterspurt innlegg, vi har fått så mange spørsmål etter vi har postet storier på instagram om det, men ville vente litt med å poste det. Vi har hatt det så travelt i det siste, men også fordi jeg ville se hvordan håret vokste på meg og hva jeg faktisk synes om den nye hårfargen min. 

Jeg farget håret mitt hos Andrea på Sach´s for litt over 2 uker siden. Jeg hadde en god stund før sendt melding til henne om at jeg hadde lust til å prøve ut mørkt hår. Var redd for å få svar om at jeg var gal, haha, men Andrea var så positiv og sa at det ble gøy å prøve ut en forandring. Jeg gikk så mye frem og tilbake på om jeg faktisk skulle gjennomføre, og selve dagen jeg skulle til frisøren så backet jeg en del ut. Men, Andrea fikk meg til å tørre og det er jeg så glad for.

Vi gikk for en veldig mørk farge, og det kan være skummelt å gjøre en så drastisk hår forandring. Å gå fra så lys blond som jeg var, til å skulle farge det så mørkt er ikke alltid bare-bare. Skal sies at jeg var i veldig trygge hender, og tvilte ikke på at Andrea ville få resultatet bra, da jeg alltid blir fornøyd hos henne. Har aldri vært så fornøyd etter frisør besøk som jeg er der, og det er virkelig helt sant. Også er hun så snill og kjekk i tillegg! Hun ga meg hvert fall det resultatet jeg ønsket, og håret mitt har aldri føltes så sunt etter denne timen. Hun fortalte meg at å gå fra så lys blond til mørkt hår, er som å gi håret ditt tidenes hårkur. Så det kjennes bra at det også er veldig sunt for håret mitt å ha det mørkt. 

Fargen min har holdt seg veldig bra, og jeg angrer ikke i det hele tatt på dette valget. Har vel egentlig alltid vært mer glad i mørkt hår personlig, men så har jeg jo alltid vært blond så alltid holdt meg til den fargen. Men nå ser jeg ikke for meg at jeg blir å bytte i den nærmeste fremtid. Er så takknemlig for at Andrea ga meg det lille ekstra slik at jeg tørde å gjennomføre det, og for å gjøre jobben sin så bra. Hvis dere har spørsmål om fargen, bruk av produkter eller lignende så ikke nøl med å kontakte Sach´s på tlf 464 47 108

 

♥ CAMZ

 

10 kommentarer

Siste innlegg